kæledyr

 • Sådan finder du de rigtige kæledyr til dig

  Uanset om du er en første gang kæledyrsejer eller en erfaren dyrlæge, er det en vigtig beslutning at vælge det rigtige kæledyr til din familie. Vi har tips og råd, der kan hjælpe.
 • Top 13 mest almindelige sundhedsproblemer for katte

  Katte er meget kloge og intelligente dyr, men de kan også til tider være ganske stædige. De har meget at lære om verden omkring dem, så det er ikke overraskende, at der opstår mange sundhedsproblemer i deres liv. Her vil vi diskutere nogle af de 13 bedste kattesygdomme og sundhedsproblemer, du bør vide om.
 • Fordelene ved at eje et kæledyr

  Der er mange grunde til, at folk vælger at eje dyr som ledsagere. For det første giver de ubetinget kærlighed, der ofte mangler i vores travle liv.
  De giver os også mulighed for følelsesmæssigt at forbinde med et andet levende væsen, der deler lignende behov og ønsker. Derudover giver det at dyrke kæledyr fysisk træning, som hjælper med at holde dig sund. Og endelig er der ingen tvivl om, at det at have en furry ven i nærheden gør livet sjovere!
 • Hundens ernæringsråd

  Hunde er altædende af natur; de spiser både plante- og animalsk mad. De bedste slankekure til en hvalp eller voksen hund omfatter alle tre fødevaregrupper: protein, kulhydrater og fedt. En velafbalanceret kost vil give nok kalorier til energi og samtidig levere næringsstoffer, der fremmer sund hud, hårfrakker, tænder, knogler, muskler og organer.
 • Grundlæggende ernæring til katte

  Katte er obligatoriske kødædere, hvilket betyder, at de skal spise kød for at overleve. Du kan ikke bare lade dem græsse på en græsgange og forvente, at kattens fordøjelseskanal behandler planter, som det kan med animalske produkter!
 • En enkel guide til fodring af din kat

  Dette er en simpel vejledning til fodring af din kat. Denne artikel har til formål at hjælpe med at øge bevidstheden om den bedste kostplan for katte i dag!
 • Sådan passer du på dine kæledyr

  At passe på dit kæledyr kan nogle gange være meget svært. Du skal vide, hvordan du skal passe dine kæledyr ordentligt for ikke at blive syg eller dø. Hvis du har spørgsmål om dette emne, så læs med!
 • Alt om katteadfærd

  Du undrer dig sikkert over, hvad titlen på dette blogindlæg handler om. Nå, katte er mærkelige væsner, og de gør nogle underlige ting, der kan være svære at forstå. 
 • Sådan vælges det bedste hundefoder

  Leder du efter de bedste hundefodermærker i Danmark? Vi har dækket dig. Find ud af, hvad der er 9 ting, du skal passe på, når du vælger din hvalp...